Powered By Blogger

  • 25 de ore de vorbit
    Un neo-zeelandez de 64 de ani a stabilit recent un nou record mondial la categoria . Timp de 25 de ore, oratorul a vorbit singur, in prezenta trimisilor Cartii Recordurilor, pe o tema extrem de vasta: viata. Potrivit regulilor stabilite de cei care i-au omologat recordul, neo-zeelandezul nu a avut voie sa se opreasca decat pentru 15 minute la un interval de timp de opt ore, pentru a bea apa si a manca ceva, iar din patru in patru ore, timp de cinci minute, pentru a-si face nevoile.
  • Cea mai mare colectie de papusi BarbieBettina Dorfmann din Germania detine cea mai bogata colectie de papusi Barbie insumand 6025 de exemplare!
  • Cea mai mare carteBeirut intra in cartea recordurilor cu cea mai mare carte din lume! Cartea este o replica a celei mai bine vandute carti de fotografie. Uriasul exemplar are 304 pagini si masoara 3.85 metri latime si 2,77 metri inaltime, cantarind 1060 kilograme.
  • Cel mai mare steagO asociatie de voluntari din Kuala Lumpur au confectionat cel mai mare steag din lume folosind 12866 sticle goale de apa minerala. Steagul are o lungime de 24.4 metri si o latime de 12.2 metri.
  • Cel mai mare telefon mobil functionalLa Chicago a fost expus in urma cu cateva zile cel mai mare telefon mobil functional. Telefonul este confectionat din metal si lemn si masoara 4.57 metri latime si 3.96 metri inaltime.
  • Cea mai performanta bicicleta Factor 001 realizata la Londra este declarata cea mai performanta bicicleta din lume. Ea cantareste mai putin de 7 kilograme si este dotata cu computer de bord, sistem de monitorizare a performantei, un GPS dar si un transmitator radio.
  • Cel mai inalt om Ucrainianul Leonid Stadnyk este cel mai inalt om din lume. Masurand 2.57 metri inaltime, el l-a intrecut pe chinezul ce a detinut recordul pana in aceasta luna.
  • Cea mai in varsta femeieMaria Olivia da Silva, brazilianca nascuta la data de 28 februarie 1880, a fost declarata cea mai in varsta femeie din lume. Luna trecuta ea a implinit 129 de ani.

Un comentariu: